[Camerabewaking]

Camerabewaking inzetten


Camerabewaking is niet langer alleen geschikt voor bedrijven en overheidsgebouwen, maar is ook uitermate geschikt voor uw woonhuis. Huiseigenaren kiezen voor camerabewaking om hun eigendommen te beschermen tegen inbraak en vandalisme, en het hebben van camerabewaking kan ook potentiële inbrekers afschrikken. Er bestaan verschillende soorten camerabewakingssystemen die beelden in hoge resolutie kunnen opnemen. Uiteenlopend van een enkele camera bij de voordeur tot een compleet systeem rondom uw gehele pand, makkelijke te bieden doormiddel van een app. Sommige systemen bieden naast het opnemen van beelden ook geluidsopname en kunnen zelfs in staat zijn om alarmen te activeren bij ongeautoriseerde toegang.

[Electrovisie]

Onze expertise


Bij Electrovisie hebben we jarenlange ervaring en expertise op het gebied van camerabeveiliging. Wij bieden op maat gemaakte oplossingen voor uw beveiligingsbehoeften die passen bij uw situatie.

Onze uitgebreide kennis en toegang tot de nieuwste technologieën en producten op het gebied van camerabeveiliging stellen ons in staat om geavanceerde systemen te installeren die voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid.

Kortom, als u op zoek bent naar professionele en betrouwbare camerabeveiliging, bent u bij Electrovisie aan het juiste adres. Laat ons uw beveiligingsbehoeften analyseren en een oplossing op maat bieden die past bij uw specifieke situatie. Zo kunt u met een gerust hart genieten van een veiligere omgeving.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

[Onze diensten]

Onze diensten op een rijtje

Elektrotechniek

Een van onze kernactiviteiten is het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.

Lees meer

Beveiliging

Met een gerust hart de deur uit? Wij zijn gespecialiseerd in gecertificeerde inbraakbeveiliging maar ook brand- en camerabeveiliging.

lees meer

Duurzaamheid

Woning of bedrijf verduurzamen? Electrovisie biedt u de overstap naar zonne-energie met bijpassende energieopslag en laadstations.

lees meer
Camerabewaking

Vakkundig geïnstalleerde CCTV makkelijk te bedienen met een app

Inbraakbeveiliging

Gecertificeerd beveiligingssystemen voor bedrijf of woning

Brandbeveiliging

Gecertificeerde brandbeveiliging voor bedrijf of woning

Toegangscontrole

Onbevoegde buiten de deur houden met een toegangscontrolesysteem

Domotica

Smart-home en smart-office oplossingen voor comfort

Zonne energie

Besparen op je energierekening doormiddel van duurzame energie

Lichtontwerp

De juiste verlichting voor wonen en werk

Datanetwerken

Databekabeling voor een betrouwbaar computernetwerk