toegangscontrole

[Camerabewaking]

Voordelen toegangcontrole


Met een elektronisch toegangscontrolesysteem van Electrovisie kunt u precies bepalen wie toegang heeft tot welke delen van uw eigendom en op welke tijden. Dit biedt niet alleen een hoger niveau van beveiliging, maar ook meer gemak en flexibiliteit!

Een toegangscontrolesysteem stelt u ook in staat om snel te reageren op veranderende omstandigheden. Zo kunt u snel nieuwe gebruikers laten toevoegen of juist verwijderen. En kunt u precies zien wie toegang heeft tot welke delen van uw eigendom en wanneer. Dit kan u helpen bij het voorkomen en eventueel identificeren van ongewone of verdachte activiteiten.

[Laadstations]

Soorten toegangcontrole


Elektronische toegangscontrolesysteem is een essentieel onderdeel om uw bedrijf te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang. Er bestaan meerdere soorten toegangscontrole denk hierbij aan:

  • Proximity-toegangscontrolesysteem: werkt met toegangspassen of keyfobs die dichtbij een lezer moeten worden gehouden om toegang te krijgen. Snel en gemakkelijk in gebruik.
  • Biometrisch toegangscontrolesysteem: maakt gebruik van unieke fysieke eigenschappen van de gebruiker, zoals vingerafdrukken of gezichtsherkenning, om toegang te verlenen. Zeer veilig en moeilijk te vervalsen.
  • Smartcard-toegangscontrolesysteem: werkt met slimme kaarten met een chip die gelezen wordt door een kaartlezer om toegang te verlenen. Kan worden geïntegreerd met andere systemen zoals kantoormachines.
  • Mobiel toegangscontrolesysteem: maakt gebruik van smartphones om toegang te verlenen. Gemakkelijk in gebruik en je hoeft geen extra apparaten mee te nemen
Credentials

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

[Onze diensten]

Onze diensten op een rijtje

Elektrotechniek

Een van onze kernactiviteiten is het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.

Lees meer

Beveiliging

Met een gerust hart de deur uit? Wij zijn gespecialiseerd in gecertificeerde inbraakbeveiliging maar ook brand- en camerabeveiliging.

lees meer

Duurzaamheid

Woning of bedrijf verduurzamen? Electrovisie biedt u de overstap naar zonne-energie met bijpassende energieopslag en laadstations.

lees meer
Camerabewaking

Vakkundig geïnstalleerde CCTV makkelijk te bedienen met een app

Inbraakbeveiliging

Gecertificeerd beveiligingssystemen voor bedrijf of woning

Brandbeveiliging

Gecertificeerde brandbeveiliging voor bedrijf of woning

Toegangscontrole

Onbevoegde buiten de deur houden met een toegangscontrolesysteem

Domotica

Smart-home en smart-office oplossingen voor comfort

Zonne energie

Besparen op je energierekening doormiddel van duurzame energie

Lichtontwerp

De juiste verlichting voor wonen en werk

Datanetwerken

Databekabeling voor een betrouwbaar computernetwerk