[ Beveiliging ]

Electrovisie beveiliging is er voor iedereen! Bekijk wat we voor jouw kunnen doen

Electrovisie

Of je nu een particulier bent die zijn huis wil beveiligen of een bedrijfseigenaar die de veiligheid van zijn zaak wil waarborgen, Electrovisie staat voor u klaar. Onze beveiligingsdiensten zijn afgestemd op verschillende behoeften, van huishoudens tot bedrijfspanden. Of je nu te maken hebt met risicoklasse 1 of 4, wij begrijpen dat veiligheid voor iedereen belangrijk is.

Ons deskundige team met al 30 jaar borg gecertificeerde ervaring staat klaar om advies op maat te geven en passende beveiligingsoplossingen te bieden die aansluiten bij jouw specifieke situatie. 

[Borg]

BORG-certificering

Electrovisie is een BORG-certificeert bedrijf. Deze certificering staat garant voor een hoog niveau van beveiligingsdiensten en onderstreept het streven naar betrouwbaarheid binnen de sector. Door het voldoen aan de BORG-normen, die specifiek gericht zijn op elektronische beveiligingssystemen, tonen we aan dat we niet alleen up-to-date zijn met de nieuwste technologieën, maar ook de nodige expertise en vaardigheden bezit om op maat gemaakte beveiligingsoplossingen te bieden voor iedere risicoklasse.

Zie meer over onze BORG-certificering op: https://hetccv.nl/bedrijven/electrovisie/

 

[ Beveiliging ]

Zakelijk of particulier

Electrovisie staat voor u klaar!

[ Beveiliging ]

Kies uw risicoklasse

1-1-1-1
Risico klasse

twee9
Risico klasse

Drie
Risico klasse

vier
Risico klasse

[ Beveiliging ]

Altijd en overal controle

Naast een gebruiksvriendelijke app waarmee ten alle tijden je systeem kunt bediennen, Bieden wij als enige online platform om nog meer controle over uw systeem te hebben. Zo kunt u zelf onderhoud inplannen, heeft u ten alle tijden toegang tot handleidingen en uitleg. En extra functionaliteit zoals het zelf aanpassen van codes en het bijbestellen van keytags of paniekknoppen.

[ Beveiliging ]

Voordelen van een Electrovisie beveiliging

01

[ Beveiliging ]

24/7 verbinding met meldkamer

Dankzij onze 24/7 meldkamerverbinding ben je altijd verzekerd van directe en professionele ondersteuning, waardoor je met een gerust hart kunt vertrouwen op de continue bewaking en snelle respons van ons beveiligingssysteem.

02

[ Beveiliging ]

Onmiddelijke actie bij alarm!

Bij een alarm treedt onmiddellijk actie in werking, snelle respons en interventie. Jouw veiligheid heeft onze hoogste prioriteit, en we garanderen een doeltreffende reactie op elke alarmerende situatie.

03

[ Beveiliging ]

Gebruikersvriendelijke app

Met intuïtieve navigatie, heldere functies en een gebruiksvriendelijke interface wordt het beheren van jouw systeem een moeiteloze ervaring. Geniet van probleemloos gemak in de palm van je hand

*App alleen beschikbaar voor systeem in risicoklasse 1 en 2

04

[ Beveiliging ]

Makkelijk integreren camera's

Het integreren van camera’s is moeiteloos. wij bieden een naadloze ervaring om camera’s gemakkelijk in jouw beveiligingssysteem te integreren. Zo ben je snel voorzien van een betrouwbaar en compleet beveiligingssysteem met camerafunctionaliteit.

05

[ Beveiliging ]

Makkelijk integreren deurbel

Onze slimme deurbel combineert functionaliteit met eenvoudige integratie. Met een gebruiksvriendelijke app kun je niet alleen je voordeur bewaken, maar ook genieten van handige functies zoals tweerichtingscommunicatie en meldingen. Verhoog de beveiliging en het gemak van jouw entree met onze innovatieve deurbel.

06

[ Beveiliging ]

Optie tot paniekknop

Voeg gemoedsrust toe aan jouw beveiligingssysteem met onze panieknopoptie. Met één simpele druk op de knop activeer je direct een alarmmelding, waardoor hulp snel en efficiënt wordt gemobiliseerd. De panieknop is een extra laag van veiligheid, ontworpen om jou in noodgevallen directe controle te geven over de situatie.

leerling beveiligingtechnicus

07

[ Beveiliging ]

24/7 garantie en service

Wij bieden een geruststellende 24/7 garantie en service, waardoor je op elk moment van de dag kunt rekenen op professionele ondersteuning. Of het nu gaat om vragen, technische ondersteuning of onvoorziene problemen, ons toegewijde team staat klaar om jouw beveiligingsbehoeften continu te waarborgen en te voorzien van de best mogelijke service.

[Onze diensten]

Onze diensten op een rijtje

Elektrotechniek

Een van onze kernactiviteiten is het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.

Lees meer

Beveiliging

Met een gerust hart de deur uit? Wij zijn gespecialiseerd in gecertificeerde inbraakbeveiliging maar ook brand- en camerabeveiliging.

lees meer

Duurzaamheid

Woning of bedrijf verduurzamen? Electrovisie biedt u de overstap naar zonne-energie met bijpassende energieopslag en laadstations.

lees meer
Camerabewaking

Vakkundig geïnstalleerde CCTV makkelijk te bedienen met een app

Inbraakbeveiliging

Gecertificeerd beveiligingssystemen voor bedrijf of woning

Brandbeveiliging

Gecertificeerde brandbeveiliging voor bedrijf of woning

Toegangscontrole

Onbevoegde buiten de deur houden met een toegangscontrolesysteem

Domotica

Smart-home en smart-office oplossingen voor comfort

Zonne energie

Besparen op je energierekening doormiddel van duurzame energie

Lichtontwerp

De juiste verlichting voor wonen en werk

Datanetwerken

Databekabeling voor een betrouwbaar computernetwerk