Slide Zowel particulier
als zakelijk.
Lees meer
Slide Lees meer DOmotica
Elektrotechniek

[Electrotechniek]

Niet elektro, maar Electro!


Wij zijn trots om te kunnen zeggen dat Electrovisie al bijna 30 jaar actief is. Sinds onze oprichting hebben we ons ingezet om onze klanten de best mogelijke service te bieden. We hebben de afgelopen jaren een sterke reputatie opgebouwd als betrouwbare partner voor electrotechnische installaties. Of het nu gaat om het installeren van een complete elektrische installatie, het onderhouden van een bestaande installatie of het adviseren van onze klanten over de nieuwste ontwikkelingen, we staan altijd voor u klaar!

Onze ervaren en goed opgeleide medewerkers hebben in de afgelopen jaren vele projecten uitgevoerd,. Door onze kennis en expertise zijn we in staat om elke uitdaging aan te gaan!

[Electrotechniek]

Electrotechniek


Elektrotechniek speelt een belangrijke rol in de woningbouw. Het omvat alle elektrische installaties in een woning, zoals de verlichting, stopcontacten, schakelaars en bekabeling. Het is belangrijk dat deze installaties veilig en betrouwbaar zijn. Daarom werken wij als installatiebedrijf alleen met hoogwaardige materialen en zijn onze medewerkers goed opgeleid en gecertificeerd. Wij kunnen uw woning voorzien van een volledig nieuwe elektrische installatie, maar ook een bestaande installatie uitbreiden of aanpassen. Onze diensten zijn altijd afgestemd op uw wensen en behoeften.

[Domotica]

Domotica in uw woning of bedrijfspand


Domotica is het slim maken van woningen en gebouwen door middel van elektronica en ICT. Met domotica kunnen verschillende functies in een woning of gebouw automatisch worden aangestuurd, zoals verlichting, verwarming, ventilatie en beveiliging. Hierdoor wordt het comfort verhoogd en kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd. Als installatiebedrijf zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen, installeren en onderhouden van domotica systemen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige en betrouwbare componenten en zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van domotica. Onze oplossingen zijn altijd afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

Interesse? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

[Onze diensten]

Onze diensten op een rijtje

Elektrotechniek

Een van onze kernactiviteiten is het ontwerpen, installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties.

Lees meer

Beveiliging

Met een gerust hart de deur uit? Wij zijn gespecialiseerd in gecertificeerde inbraakbeveiliging maar ook brand- en camerabeveiliging.

lees meer

Duurzaamheid

Woning of bedrijf verduurzamen? Electrovisie biedt u de overstap naar zonne-energie met bijpassende energieopslag en laadstations.

lees meer
Camerabewaking

Vakkundig geïnstalleerde CCTV makkelijk te bedienen met een app

Inbraakbeveiliging

Gecertificeerd beveiligingssystemen voor bedrijf of woning

Brandbeveiliging

Gecertificeerde brandbeveiliging voor bedrijf of woning

Toegangscontrole

Onbevoegde buiten de deur houden met een toegangscontrolesysteem

Domotica

Smart-home en smart-office oplossingen voor comfort

Zonne energie

Besparen op je energierekening doormiddel van duurzame energie

Lichtontwerp

De juiste verlichting voor wonen en werk

Datanetwerken

Databekabeling voor een betrouwbaar computernetwerk