stageovereenkomst

BBL-traject

Werken bij Electrovisie

Electrovisie bied een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking de sleutel tot succes zijn.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toe te passen om de beste oplossingen te vinden voor klanten. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 Electrovisie biedt regelmatig door middel van onze partners trainingen en cursussen aan, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

 Bij Electrovisie heerst een positieve sfeer en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij Electrovisie Beveiliging en Elektrotechniek is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende en bovendien toffe projecten! 

Bedrijfscultuur

Electrovisie kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Als team streven we ernaar om hoogwaardige beveiligings- en elektrotechnische oplossingen te bieden aan onze klanten. We geloven in het leveren van kwaliteit volgens de hoogste normen in de industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We koesteren een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. We moedigen initiatief en innovatie aan, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Bij Electrovisie hechten we ook veel waarde aan persoonlijke relaties met onze klanten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen door betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze bedrijfscultuur is erop gericht om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen om het onderlinge begrip en de samenwerking te bevorderen.

Wat biedt Electrovisie

• Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties.

• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

• Doorgroeimogelijkheden. 

• Verantwoordelijkheid. 

•Een gezellige en laagdrempelige werkomgeving 

• Er is ruimte en gelegenheid om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen die zowel jouw eigen groei als de professionalisering van de organisatie bevorderen.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Functie

Wil je een praktische en betaalde opleiding volgen terwijl je werkt in de spannende wereld van beveiliging of elektrotechniek? Electrovisie biedt boeiende BBL-trajecten aan voor zowel Beveiliging als Elektrotechniek, waarbij je kunt leren en werken tegelijkertijd.

Taken en verantwoordelijkheden

Tijdens het BBL-traject Beveiliging of Elektrotechniek bij Electrovisie krijg je de kans om waardevolle ervaring op te doen en je vaardigheden te ontwikkelen. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden kunnen onder meer omvatten:

1. Praktische Werkzaamheden: Assisteren bij installaties, onderhoud en inspecties, afhankelijk van de gekozen richting (beveiliging of elektrotechniek).

2. Technische Vaardigheden: Het leren van specifieke technische vaardigheden die relevant zijn voor jouw vakgebied.

3. Samenwerking: Werken in een team van professionals en experts om projecten succesvol af te ronden.

4. Leer- en Ontwikkelingsmogelijkheden: Actief deelnemen aan een erkende BBL-opleiding om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

5. Veiligheid en Kwaliteit: Zorgen voor strikte naleving van veiligheidsprotocollen en hoogwaardige kwaliteit van het werk.

 

 

Vereisten

1. Interesse in de beveiligings- of elektrotechnieksector en de wens om een erkend BBL-traject te volgen.

2. Bereidheid om te leren en praktische ervaring op te doen in een professionele omgeving.

3. Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest.

4. Toegewijd aan zowel werk als opleiding.

5. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bij Electrovisie begrijpen we de waarde van praktisch leren en bieden we een ondersteunende omgeving waar je kunt groeien in de door jou gekozen richting. Als je klaar bent om een boeiende carrière te starten via een BBL-traject Beveiliging of Elektrotechniek, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

Samen groeien? Neem contact op, of solliciteer direct.

    Solliciteer direct bij Electrovisie. Na het versturen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw gegevens worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.