leerling beveiligingtechnicus

Zij-instroom

Werken bij Electrovisie

Electrovisie bied een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking de sleutel tot succes zijn.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toe te passen om de beste oplossingen te vinden voor klanten. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 Electrovisie biedt regelmatig door middel van onze partners trainingen en cursussen aan, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

 Bij Electrovisie heerst een positieve sfeer en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij Electrovisie Beveiliging en Elektrotechniek is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende en bovendien toffe projecten! 

Bedrijfscultuur

Electrovisie kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Als team streven we ernaar om hoogwaardige beveiligings- en elektrotechnische oplossingen te bieden aan onze klanten. We geloven in het leveren van kwaliteit volgens de hoogste normen in de industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We koesteren een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. We moedigen initiatief en innovatie aan, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Bij Electrovisie hechten we ook veel waarde aan persoonlijke relaties met onze klanten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen door betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze bedrijfscultuur is erop gericht om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen om het onderlinge begrip en de samenwerking te bevorderen.

Wat biedt Electrovisie

• Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties.

• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

• Doorgroeimogelijkheden. 

• Verantwoordelijkheid. 

•Een gezellige en laagdrempelige werkomgeving 

• Er is ruimte en gelegenheid om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen die zowel jouw eigen groei als de professionalisering van de organisatie bevorderen.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Lichtontwerp

Functie

Heb je een passie voor de beveiligings- of elektrotechnieksector en overweeg je een carrièreswitch? Electrovisie biedt een uitdagende kans voor zij-instromers om een nieuwe richting in te slaan als professional in de beveiliging of elektrotechniek.

Taken en verantwoordelijkheden

Als zij-instromer in de Beveiliging of Elektrotechniek bij Electrovisie krijg je de kans om je carrière opnieuw vorm te geven en waardevolle ervaring op te doen. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden kunnen onder meer omvatten:

1. Leertraject: Deelnemen aan een intensief leertraject om de basisprincipes van de gekozen sector (beveiliging of elektrotechniek) te begrijpen.

2. Praktijkervaring: Assisteren bij installaties, onderhoud en inspecties, afhankelijk van je gekozen vakgebied.

3. Technische Vaardigheden: Het ontwikkelen van specifieke technische vaardigheden die relevant zijn voor je nieuwe carrière.

4. Samenwerking: Werken in een team van professionals en experts om projecten met succes af te ronden.

5. Leer- en Ontwikkelingsmogelijkheden: Actief deelnemen aan een erkende opleiding om je kennis en vaardigheden uit te breiden.


Vereisten

1. Interesse in de beveiligings- of elektrotechnieksector en de bereidheid om een carrièreswitch te maken.

2. Openheid voor leren en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te verwerven.

3. Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in een team te werken.

4. Toewijding aan zowel werk als opleiding.

5. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Bij Electrovisie begrijpen we de waarde van zij-instromers en bieden we een ondersteunende omgeving waar je kunt groeien in je nieuwe carrière. Als je klaar bent om de uitdaging aan te gaan en een nieuwe weg in te slaan in de beveiligings- of elektrotechnieksector, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

Samen groeien? Neem contact op, of solliciteer direct.

    Solliciteer direct bij Electrovisie. Na het versturen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw gegevens worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.