Eerste monteur elektrotechniek

Werken bij Electrovisie

Electrovisie bied een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking de sleutel tot succes zijn.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toe te passen om de beste oplossingen te vinden voor klanten. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 Electrovisie biedt regelmatig door middel van onze partners trainingen en cursussen aan, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

 Bij Electrovisie heerst een positieve sfeer en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij Electrovisie Beveiliging en Elektrotechniek is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende en bovendien toffe projecten! 

Bedrijfscultuur

Electrovisie kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Als team streven we ernaar om hoogwaardige beveiligings- en elektrotechnische oplossingen te bieden aan onze klanten. We geloven in het leveren van kwaliteit volgens de hoogste normen in de industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We koesteren een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. We moedigen initiatief en innovatie aan, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Bij Electrovisie hechten we ook veel waarde aan persoonlijke relaties met onze klanten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen door betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze bedrijfscultuur is erop gericht om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen om het onderlinge begrip en de samenwerking te bevorderen.

Wat biedt Electrovisie

• Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties.

• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

• Doorgroeimogelijkheden. 

• Verantwoordelijkheid. 

•Een gezellige en laagdrempelige werkomgeving 

• Er is ruimte en gelegenheid om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen die zowel jouw eigen groei als de professionalisering van de organisatie bevorderen.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Lichtontwerp

Functie

Heb je ruime ervaring in de elektrotechniek en ben je klaar voor de volgende stap in je carrière? Bij Electrovisie bieden we een uitdagende kans als Eerste Elektromonteur, waar je je expertise kunt inzetten en de leiding kunt nemen bij elektrotechnische projecten.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Eerste Elektromonteur bij Electrovisie speel je een cruciale rol in de uitvoering van elektrotechnische werkzaamheden. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden omvatten:

1. Leidinggeven: Aansturen van een team elektromonteurs en het verdelen van werkzaamheden binnen het project.

2. Installatie en Onderhoud: Uitvoeren van installaties, onderhoud en reparaties van elektrische systemen en apparatuur volgens technische specificaties en veiligheidsvoorschriften.

3. Technische Probleemoplossing: Identificeren en oplossen van complexe elektrische storingen en vraagstukken.

4. Veiligheid en Kwaliteit: Zorgen voor strikte naleving van veiligheidsprotocollen en hoogwaardige kwaliteit van het werk.

5. Planning en Coördinatie: Assisteren bij projectplanning en coördinatie om ervoor te zorgen dat projecten op tijd en binnen het budget worden afgerond.

6. Training en Ontwikkeling: Bijdragen aan de opleiding en ontwikkeling van junior elektromonteurs binnen het team.

 

Vereisten

1. Aantoonbare ervaring als elektromonteur, bij voorkeur met leidinggevende capaciteiten.

2. Diepgaande kennis van elektrische systemen en installaties.

3. In het bezit van relevante vakcertificaten en diploma’s.

4. Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief samen te werken in een team.

5. Leiderschapscapaciteiten en een proactieve werkmentaliteit.

6. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.


Samen groeien? Neem contact op, of solliciteer direct.

    Solliciteer direct bij Electrovisie. Na het versturen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw gegevens worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.