stageovereenkomst

BOL

Werken bij Electrovisie

Electrovisie bied een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking de sleutel tot succes zijn.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toe te passen om de beste oplossingen te vinden voor klanten. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 Electrovisie biedt regelmatig door middel van onze partners trainingen en cursussen aan, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

 Bij Electrovisie heerst een positieve sfeer en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij Electrovisie Beveiliging en Elektrotechniek is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende en bovendien toffe projecten! 

Bedrijfscultuur

Electrovisie kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Als team streven we ernaar om hoogwaardige beveiligings- en elektrotechnische oplossingen te bieden aan onze klanten. We geloven in het leveren van kwaliteit volgens de hoogste normen in de industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We koesteren een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. We moedigen initiatief en innovatie aan, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Bij Electrovisie hechten we ook veel waarde aan persoonlijke relaties met onze klanten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen door betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze bedrijfscultuur is erop gericht om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen om het onderlinge begrip en de samenwerking te bevorderen.

Wat biedt Electrovisie

• Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties.

• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

• Doorgroeimogelijkheden. 

• Verantwoordelijkheid. 

•Een gezellige en laagdrempelige werkomgeving 

• Er is ruimte en gelegenheid om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen die zowel jouw eigen groei als de professionalisering van de organisatie bevorderen.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Elektrotechniek

Functie

Ben je enthousiast over een carrière in de beveiliging of elektrotechniek en wil je je opleiding combineren met praktijkervaring? Electrovisie biedt een stimulerende kans voor BOL-studenten (Beroeps Opleidende Leerweg) om je kennis toe te passen en praktijkervaring op te doen in een professionele omgeving.

Taken en verantwoordelijkheden

Als BOL-student Beveiliging of Elektrotechniek bij Electrovisie krijg je de kans om praktische ervaring op te doen en je opleiding in de praktijk te brengen. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden kunnen onder meer omvatten:

1. Ondersteuning bij Projecten: Assisteren bij installaties, onderhoud en inspecties, afhankelijk van je opleiding (beveiliging of elektrotechniek).

2. Technische Vaardigheden Ontwikkelen: Het opdoen van specifieke technische vaardigheden die relevant zijn voor je vakgebied.

3. Samenwerking: Werken binnen een team van professionals en experts om projecten met succes af te ronden.

4. Leren en Ontwikkelen: Actief deelnemen aan een erkende opleiding om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

 

Vereisten

1. Ingeschreven bij een BOL-opleiding in de richting van beveiliging of elektrotechniek.

2. Een sterke interesse in je vakgebied en de bereidheid om te leren.

3. Goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om effectief in een team te werken.

4. Toewijding aan zowel je opleiding als je praktijkervaring.

5. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Bij Electrovisie begrijpen we het belang van praktijkervaring voor BOL-studenten en bieden we een ondersteunende omgeving waar je kunt groeien en je carrière kunt starten. Als je klaar bent om je opleiding in de praktijk te brengen en praktische ervaring op te doen in de beveiligings- of elektrotechnieksector, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Samen groeien? Neem contact op, of solliciteer direct.

    Solliciteer direct bij Electrovisie. Na het versturen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw gegevens worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.