personeel

Leerling elektrotechniek

Werken bij Electrovisie

Electrovisie bied een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking de sleutel tot succes zijn.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toe te passen om de beste oplossingen te vinden voor klanten. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 Electrovisie biedt regelmatig door middel van onze partners trainingen en cursussen aan, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

 Bij Electrovisie heerst een positieve sfeer en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij Electrovisie Beveiliging en Elektrotechniek is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende en bovendien toffe projecten! 

Bedrijfscultuur

Electrovisie kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Als team streven we ernaar om hoogwaardige beveiligings- en elektrotechnische oplossingen te bieden aan onze klanten. We geloven in het leveren van kwaliteit volgens de hoogste normen in de industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We koesteren een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. We moedigen initiatief en innovatie aan, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Bij Electrovisie hechten we ook veel waarde aan persoonlijke relaties met onze klanten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen door betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze bedrijfscultuur is erop gericht om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen om het onderlinge begrip en de samenwerking te bevorderen.

Wat biedt Electrovisie

• Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties.

• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

• Doorgroeimogelijkheden. 

• Verantwoordelijkheid. 

•Een gezellige en laagdrempelige werkomgeving 

• Er is ruimte en gelegenheid om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen die zowel jouw eigen groei als de professionalisering van de organisatie bevorderen.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Functie

Wil je een carrière beginnen in de elektrotechniek en ben je op zoek naar een leerzame leerplek? Bij Electrovisie bieden we een spannende kans als Leerling Elektromonteur, waar je praktijkervaring kunt opdoen terwijl je wordt opgeleid tot een vakkundige elektromonteur.

Taken en verantwoordelijkheden

Als Leerling Elektromonteur bij Electrovisie krijg je de kans om te leren en te groeien in een boeiend vakgebied. Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden omvatten:

1. Ondersteuning bij Elektrotechnische Werkzaamheden: Assisteren bij installaties, onderhoud en reparaties van elektrische systemen en apparatuur.

2. Bekabeling en Bedrading: Helpen bij het aanleggen van bekabeling en bedrading volgens technische specificaties en veiligheidsvoorschriften.

3. Technische Probleemoplossing: Samenwerken met ervaren elektromonteurs om elektrische storingen te identificeren en op te lossen.

4. Veiligheidsrichtlijnen: Zorgen voor strikte naleving van veiligheidsprotocollen en -richtlijnen op de werkplek.

5. Leren en Ontwikkelen: Actief deelnemen aan trainingen en opleidingen om je elektrotechnische kennis en vaardigheden uit te breiden.

6. Samenwerken in het Team: Werken binnen een team van professionals om projecten succesvol af te ronden.

 

 

Vereisten

1. Een interesse in elektrotechniek en de wens om een vakbekwame elektromonteur te worden.

2. Basiskennis van elektrische systemen is een pluspunt, maar niet verplicht.

3. Bereidheid om te leren en te groeien in een dynamische omgeving.

4. Goede communicatieve vaardigheden en teamgeest.

5. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Samen groeien? Neem contact op, of solliciteer direct.

    Solliciteer direct bij Electrovisie. Na het versturen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw gegevens worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.