Beveiligingtechnicus

Beveiligingstechnicus

Werken bij Electrovisie

Electrovisie bied een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking de sleutel tot succes zijn.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toe te passen om de beste oplossingen te vinden voor klanten. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 Electrovisie biedt regelmatig door middel van onze partners trainingen en cursussen aan, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

 Bij Electrovisie heerst een positieve sfeer en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij Electrovisie Beveiliging en Elektrotechniek is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende en bovendien toffe projecten! 

Bedrijfscultuur

Electrovisie kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Als team streven we ernaar om hoogwaardige beveiligings- en elektrotechnische oplossingen te bieden aan onze klanten. We geloven in het leveren van kwaliteit volgens de hoogste normen in de industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We koesteren een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. We moedigen initiatief en innovatie aan, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Bij Electrovisie hechten we ook veel waarde aan persoonlijke relaties met onze klanten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen door betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze bedrijfscultuur is erop gericht om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen om het onderlinge begrip en de samenwerking te bevorderen.

Wat biedt Electrovisie

• Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties.

• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

• Doorgroeimogelijkheden. 

• Verantwoordelijkheid. 

•Een gezellige en laagdrempelige werkomgeving 

• Er is ruimte en gelegenheid om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen die zowel jouw eigen groei als de professionalisering van de organisatie bevorderen.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Functie

Als beveiligingstechnicus ben je verantwoordelijk voor het installeren, onderhouden en repareren van beveiligingssystemen bij onze klanten. Je werkt nauw samen met een team van professionals om ervoor te zorgen dat de beveiligingssystemen optimaal functioneren en voldoen aan de behoeften van onze klanten. Je hebt een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid van onze klanten.

Taken en verantwoordelijkheden

1. Installeren en configureren van beveiligingssystemen zoals alarmsystemen, toegangscontrolesystemen, camerasystemen, brandmeldsystemen, enz.

2. Uitvoeren van periodiek onderhoud aan bestaande beveiligingssystemen om ervoor te zorgen dat ze correct blijven functioneren.

3. Diagnose stellen en reparaties uitvoeren bij storingen of defecte onderdelen.

4. Advies geven aan klanten over mogelijke upgrades of aanpassingen aan hun beveiligingssysteem.

5. Zorgdragen voor een correcte administratieve afhandeling, zoals het bijhouden van service- en installatierapporten.

 

 

Vereisten

1. Diploma MBO Elektrotechniek of vergelijkbare opleiding.

2. Aantoonbare ervaring als beveiligingstechnicus.

3. Kennis van verschillende beveiligingssystemen en gerelateerde technologieën.

4. In het bezit zijn van het  MBV diploma is een pluspunt maar kan ook bij ons behaald worden.

5. Probleemoplossende vaardigheden en nauwkeurigheid bij het uitvoeren van taken.

6. Goede communicatieve vaardigheden en in staat om klantgericht te werken.

7. In het bezit zijn van een geldig rijbewijs B.

8. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

Als beveiligingstechnicus speel je een cruciale rol in het waarborgen van de veiligheid van onze klanten. Je krijgt de mogelijkheid om je vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een professionele en groeiende organisatie. We bieden een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de beveiligingstechnicus die wij zoeken? Solliciteer dan vandaag nog en word onderdeel van ons team!


Samen groeien? Neem contact op, of solliciteer direct.

    Solliciteer direct bij Electrovisie. Na het versturen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw gegevens worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.