stageovereenkomst

Stage

Werken bij Electrovisie

Electrovisie bied een dynamische werkomgeving waar teamwork en samenwerking de sleutel tot succes zijn.

Je krijgt de kans om te werken aan uitdagende projecten en de nieuwste technologieën toe te passen om de beste oplossingen te vinden voor klanten. Bovendien zijn er volop mogelijkheden om je vaardigheden en kennis verder te ontwikkelen.

 Electrovisie biedt regelmatig door middel van onze partners trainingen en cursussen aan, zodat je up-to-date blijft met de nieuwste ontwikkelingen.

 Bij Electrovisie heerst een positieve sfeer en er is altijd ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Kortom, werken bij Electrovisie Beveiliging en Elektrotechniek is een geweldige kans om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan uitdagende en bovendien toffe projecten! 

Bedrijfscultuur

Electrovisie kent een plezierige werkomgeving met een open bedrijfscultuur en een sociaal personeelsbeleid met veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.

Als team streven we ernaar om hoogwaardige beveiligings- en elektrotechnische oplossingen te bieden aan onze klanten. We geloven in het leveren van kwaliteit volgens de hoogste normen in de industrie.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. We koesteren een omgeving waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar vaardigheden te ontwikkelen en te groeien. We moedigen initiatief en innovatie aan, waarbij we openstaan voor nieuwe ideeën die onze dienstverlening kunnen verbeteren.

Bij Electrovisie hechten we ook veel waarde aan persoonlijke relaties met onze klanten. We streven ernaar om een langdurige samenwerking op te bouwen door betrouwbaarheid, transparantie en eerlijkheid in al onze interacties.

Onze bedrijfscultuur is erop gericht om een positieve werkomgeving te creëren waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. We organiseren regelmatig teambuildingactiviteiten en sociale evenementen om het onderlinge begrip en de samenwerking te bevorderen.

Wat biedt Electrovisie

• Een goed salaris dat past bij jouw ervaring en prestaties.

• Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen, cursussen en trainingen. 

• Doorgroeimogelijkheden. 

• Verantwoordelijkheid. 

•Een gezellige en laagdrempelige werkomgeving 

• Er is ruimte en gelegenheid om nieuwe ideeën en initiatieven te ontwikkelen die zowel jouw eigen groei als de professionalisering van de organisatie bevorderen.

• 25 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een fulltime dienstverband.

Elektrotechniek

Functie

Ben je op zoek naar een boeiende stageplaats waar je zowel in de wereld van beveiliging als elektrotechniek kunt duiken? Electrovisie biedt een unieke stage-ervaring waar je de kans krijgt om beide vakgebieden te verkennen en waardevolle praktijkervaring op te doen.

Taken en verantwoordelijkheden

Taken en Verantwoordelijkheden:

Tijdens je stage bij Electrovisie zal je betrokken zijn bij een breed scala aan taken en verantwoordelijkheden, waaronder:

1. Beveiliging: Assisteren bij de installatie, het onderhoud en de inspectie van beveiligingssystemen zoals camera’s, alarmsystemen en toegangscontroles.

2. Elektrotechniek: Deelnemen aan elektrische installaties, bekabeling en bedrading, en technische problemen identificeren en oplossen.

3. Samenwerking: Werken in multidisciplinaire teams van professionals in zowel de beveiligings- als elektrotechnieksector.

4. Leer- en Ontwikkelingsmogelijkheden: Actief deelnemen aan praktijkgerichte trainingen en workshops om je kennis en vaardigheden uit te breiden.

5. Variërende Projecten: De kans om betrokken te zijn bij diverse projecten binnen beide vakgebieden, wat je een brede en waardevolle ervaring biedt.

 

Vereisten

1. Ingeschreven bij een relevante MBO- of HBO-opleiding in de richting van beveiliging of elektrotechniek.

2. Een sterke interesse in zowel beveiliging als elektrotechniek.

3. Bereidheid om te leren en te groeien in een dynamische omgeving.

4. Goede communicatieve vaardigheden en de capaciteit om effectief in een team te werken.

5. Een proactieve houding en enthousiasme om praktijkervaring op te doen.

6. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Bij Electrovisie begrijpen we het belang van een gevarieerde stage-ervaring en bieden we een ondersteunende omgeving waar je kunt verkennen en groeien in zowel de beveiligings- als elektrotechnieksector. Als je klaar bent om een veelzijdige en leerzame stage te volgen, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Samen groeien? Neem contact op, of solliciteer direct.

    Solliciteer direct bij Electrovisie. Na het versturen van uw gegevens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

    Uw gegevens worden niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *.